Sliter du med smerter i ryggen? Har du anspente og såre muskler i skuldre og nakke? Plages du med hodepine eller migrene? Føler du deg sliten på grunn av ryggproblemer og stive muskler? Det finnes gode holistiske løsninger på disse problemene!

Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi er en unik metode for å løse opp i ryggproblemer uten å berøre ryggen!

Metoden baserer seg på en modell der vi løser opp følelser og traumer som ligger til grunn for muskulære spenninger, som igjen leder til at virvler blir skjøvet ut av sin naturlige posisjon. Dette gjør vi ved hjelp av en unik sammensetning av regresjon, tilgivelse og et intensivt energiarbeid med hjelp av ulike mantraer og den effektive healingformen Rainbow Reiki. Dette er det motsatte av å gjøre fysisk manipulasjon av kroppen, som er grunnlaget til de mest kjente behandlingsformene.

Metoden er 100 prosent trygg siden vi kun jobber med å løse opp anspent muskulatur uten noen som helst fysisk manipulering av kroppen. Det er også årsaken til at metoden kan læres på en weekend. Problemrygg og stive muskler er en «folkesykdom» som det er mulig å gjøre noe med. Gjennom hver enkeltes individuelle innsats for sin egen helse samt effektive medisinske og holistiske behandlingstilbud som søker å løse årsaken til problemene, kan man skape en sunn rygg og få muskler som er fri for muskelpanser. Dette vil igjen lede til at årsakene til mange helseproblemer kan forsvinne som dugg for solen.