Edderkoppskrekk

EdderkoppJeg var en reddhare for edderkopper.

Fra jeg var ganske ung har jeg vært plaget av en enorm edderkoppskrekk. Hele familien min har en eller annen for skrekk eller forbi.  Min mor er også livredd slanger, min søster har høydeskrekk og min fra har tannlegeskrekk.
Jeg kan huske tilbake da jeg jobbet i en hestebutikk og i kjelleren der var det fult av edderkopper, med en kropp på neste 2,5 ca. i diameter og svarte lange ben. Her sprayet vi radar på dem, en slags gift for å drepe de. Vi var så redde, vi skrek og hylte og vi klarte heller ikke å ta knekken på dem. Senere har jeg videre flyttet til plasser hvor edderkoppene opphold seg.

Det bodde mange edderkopper i kjelleren og trappeoppgangen min. Jeg grudde meg som en galing hver gang jeg skulle hjem. Det ble en del skrik og hyl, og jeg hoppet opp og ned var helt hysterisk hver gang jeg så en edderkopp. Ofte turte jeg ikke å reise hjem om kvelden pga. redselen min, da var det best å sove hos venninner eller min mor.

Neste bosted jeg fikk var i en blokk og der var det jo en “SKOKK” med edderkopper i garasjen, spesielt rundt den døren jeg skulle ut. Igjen kom angsten å styrte livet mitt, jeg turte ikke å kjøre inn bilen i garasjen gikk store omveier for å slippe de edderkoppene. Min redning var å ha på meg en hettegenser, av frykt for å få edderkopper skulle krable ned i nakken. Jeg var så redd at om jeg så en edderkopp og lukte øynene igjen så jeg den med mitt indre øye, levende og i full aktivitet. Jeg kunne ikke lukke øynene igjen en gang, for da så jeg dem og drømte jeg om dem. Når jeg sov, lå jeg alltid med dyna godt over hodet i reddhet for at de kom inn under dyna.

Ved hjelp av metoder fra Rainbow Reiki 2. Grad Chakra energi kortene, power mental healing og fjern healing har jeg fått mer balanse i livet og har det dermed mye bedre med edderkoppskrekken. I dag er jeg ikke hysterisk lenger, ikke redd heller, og jeg tør å parkere bilen i garasjen igjen. I dag lar jeg de små edderkoppene få lov til å krabbe på armen min, de begynner faktisk å bli litt søte også. Det jeg er blitt bevist på i etterkant er jo at dette er overført eller lært fra mor, far og at enkelte ting blir akseptert som er lov og værer redd for.

I dag ser jeg jo at alle mine følelser, frykter, sorger og redsler som jeg har samlet opp gjennom årene har samlet seg i min egen trykk-koker. Og fra et spirituelt syn har edderkoppen med tema mor å gjøre og moder jord.